Азис скочи в джаза с Мила Роберт

19.07.2019 11:24 | Видян 1499 пъти

Азис скочи в джаза с Мила Роберт

Кралят на поп-фолка Азис не само позволи на джаз певицата Мила Роберт да изпее шлагера му „Никой не може“, ами се разписа и с участие в клипа към римейка. След като възпя кварталната кръчма от стария хит на Ивана, дъщерята на Ваня Щерева дигна летвата с баладата на Костинбродския славей.

Той обаче й удари едно рамо в заснемането на видеото. В него Азис се появява със син костюм и екстравагантна сребриста шапка. Ролята му през по-голяма част от времето се ограничава до това да свири на йоника на заден фон. Към края на клипа двамата изпълнители изиграват страстен танц. Феновете коментират, че отначало дори не са успели да познаят фолк иконата. Това призна и актрисата Теодора Духовникова, която похвали крайния продукт.

„Понякога, но само понякога, само ако си наистина талантлив и наистина в час и наистина собствен, може да направиш клип за пет лева, на някаква синя завеса, да изпееш точно четири изречения и четирите да бъдат мега клишето на света

и въпреки това, или точно заради това, да ти се получи едно от най-добрите парчета, които имаме като български напоследък. Браво, Мила Роберт! А за човека със синия костюм и фамозна шапка на клавесина отзад, като фон, дето почти не му се вижда лицето и докато разбера кой е и защо - пак браво!“, написа в социалните мрежи звездата от „Дъвка за балончета“.

Мнозина побързаха да поздравят Мила. "Ти си чудо!", обобщи и самият Азис.

Видеото към песента можете да гледате ТУК !

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !