Карина Караньотова изловена в изневяра

30.12.2019 14:21 | Видян 3755 пъти

Карина Караньотова изловена в изневяра

Карина Караньотова посрещна Коледа угрижена и в минорно настроение. Новинарката изневерила на мъжа си Васил, който обаче разкрил прегрешението и огорчен напуснал семейния дом месец преди празниците. За драмата докладва пред „Уикенд” близък приятел на ВИП семейството. 32-годишната щерка на Ивайло Караньотов от брака му с актрисата Юлияна била спипана в крачка още през октомври.

Малко след като научил грозната истина, рогоносецът Васил си събрал багажа и зарязал репортерката на БНТ, с която са родители на 4-годишния Иво. Тъжната новина се отразила особено тежко на таткото на неверницата – бизнесменът Ивайло. Бившият спринтьор и съпруга на Аня Пенчева се слави като човек със солидни морални устои и предателството на щерка му направо го потресло.

Стожерът на фамилията Караньотови сам настоял грозната драма да се пази в строга тайна, защото хич не му нравела идеята креватните прегрешения на Карина да станат обществено достояние. Въпреки това мълвата плъзнала и техен близък бе принуден да признае за издънката пред репортер на „Уикенд”.

„Не е ясно къде живее Васко, говори се, че временно отседнал при приятел. Той наистина се срина, след като излови любимата си да върти любов с колега от БНТ - някакъв засукан оператор, фен на екстремните спортове”, обясни източника.

43-годишният Васил Петров е известно име в тв гилдията. Столичанинът е продуцент на свободна практика и е прочут като създател на кулинарните предавания „Бон Апети” и „Щипка сол”. Двамата с Карина са заедно от 2010-а година и оттогава планирали да стават родители. Процесът по продължение на рода обаче им отнел петилетка, тъй като Васил и тв репортерката се сдобиха с малкия Иво през април 2015-а. Преди щастливото събитие Карина си призна в интервю, че от малка е палава. „Искам бебето да е момче, защото като си спомня тийнейджърските си години и каква съм била между 15 и 20 - беше страшно!

 Толкова ядове съм създавала на родителите си, притеснявали са се за мен... Интересуваха ме само излизания, заведения и гаджета. Само гледах как да не се прибера и да остана до по-късно навън. Като по-малки с приятелки лъжехме, че тя ще спи в нас, а аз, че ще остана в тях, бягахме и въобще не се прибирахме. А София не е голяма, баща ми много хора го познават и му снасяха кой какво прави”, не скри красивата репортерка на държавната телевизия.

Залитанията й по гаджета обаче явно не са отшумели, след като уж щастливата й връзка с тв продуцента е пред окончателен крах заради кръшкането със своя колега от БНТ, коментира близкият приятел на фамилията Караньотови.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Няма коментари към тази новина !