Карина Караньотова показа за първи път малкия Иво

08.06.2015 14:17 | Видян 2171 пъти

Карина Караньотова показа за първи път малкия Иво

По стара традиция Карина Караньотова - хубавата репортерка по БНТ 2, направи погача за 40-ия ден от раждането на сина си. Това стана в събота, когато тя покани у дома си само жени - приятелки и най-близки роднини. Сред тях, разбира се, беше майка ѝ - актрисата Юлияна Караньотова, съпругата на баща ѝ Ивайло Караньотов - актрисата Аня Пенчева, и сноубордистката Александра Жекова, с която са израснали от деца.

Организацията поема майката на Васил - любимия мъж на Карина. “Тя има опит, защото Иво ѝ е 4-о внуче. Две от останалите три се върнаха от Америка и видяха братовчед си Иво на живо за първи път. Третото се връща също скоро за ваканцията”, разказа журналистката.

Малко преди у тях да се съберат орисниците, тя отива в столична църква. Там в преддверието на храма свещеник, прегърнал момченцето ѝ, му чете чиста молитва. Тя се изпълнява точно на 40-ия ден от раждането. “Иво ще бъде и кръстен, но нека малко да порасне”, каза Карина. Вече са решили и кой да му бъде кръстник - това ще е брат ѝ Ангел, един от най-добрите ни мотоциклетисти. “Той много се зарадва”, обясни Карина.

В събота тя за първи път го показа и на приятелите си във фейсбук. Тогава публикува снимки от официална фотосесия на сина си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !