Мегз си пожелава бебе през новата година

30.12.2019 10:23 | Видян 1723 пъти

Мегз си пожелава бебе през новата година

Дизайнерката с нюх за риалити формати Миглена Каканашева-Мегз ще се фокусира върху семейството си през новата 2020 г. Чаровното миньонче направи равносметката си за изминалите 12 месеца, а за следващите си пожелава и да стане майка.

За мен това беше годината, в която за пръв път започнах истински да харесвам себе си и да се гордея с това какъв човек съм!

За догодина - Господи, моля те - бебенце, мое много стабилно семейство, всички да сме здрави (...) и да ми дадеш много сили да превърна „Активно добро“ в истински значима и променяща животите ни социална фондация“, написа Мегз в социалните мрежи.

Сред последните проекти на брюнетката беше риалити предаването й Top Queen, което бе излъчвано онлайн. В него тя заложи на благотворителността, а сред изпитанията, на които участничките бяха подложени, беше и изчистването на басейн от разхвърляни пластмасови бутилки. 

Само преди дни шоуто излъчи и победителка в лицето на Гери Петкова, която е избрала да дари спечелената награда на Националния дарителски фонд за подпомагане на деца пострадали при пътнотранспортни произшествия.

Източник: Монитор
Снимка: Инстаграм 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !