Къци и Мегз мерят сили в Черешката на тортата

06.12.2019 17:02 | Видян 2508 пъти

Къци и Мегз мерят сили в Черешката на тортата

Кулинарната надпревара „Черешката на тортата“ се завръща в ефира на Нова тв с нов сезон. Стартът ще бъде белязан от участието на двама любимци на зрителите  – повелителят на Колелото на късмета Къци Вапцаров и дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз.

Компания на масата ще им прави и писателката Гери Турийска, която първа ще отвори дома си за своите гости и зрителите пред малкия екран. На трапезата тя ще сложи няколко вида разядки, плато с морски дарове, интересни предястия и сладко-солен десерт, а неин пръв помощник в кухнята ще бъде съпругът й Ясен.

Втора в ролята на домакин влиза Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова. Тя ще поднесе на гостите си пълнени сухи чушки, капама и бадемов крем за десерт.

В сряда в кухнята ще се вихри моделът Сократ Сократов. Той и приятелката му ще приготвят атрактивна салата, няколко предястия, пуешко месо с гарнитура от тиква, сладък и солен картоф, както и оригинален десерт – сладолед от плодове.

Мегз ще се изяви четвърта. Тя ще посрещне компанията в родния си дом в град Раковски. На нейната трапеза, поставена с помощта на любимия й, ще има салата от розови домати, джолан с картофи и тиквеник.

Кулинарното дерби ще закрие Къци. Той посреща гостите в дома си, а за вечерята ще му помогне неговият голям син. Двамата ще сътворят меню на гръцка тематика.

Новият сезон на „Черешката на тортата“ стартира на 9 декември от 20 ч.


Източник: Monitor
Снимка: Нова

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Няма коментари към тази новина !