Бащинството стопи Kриско

24.12.2019 10:46 | Видян 1507 пъти

Бащинството стопи Kриско

През последната година хитовият изпълнител и продуцент Кристиан Талев – Криско, шашна почитателите си с нова визия. От последните му снимки личи, че свалил близо 15 килограма и продължава да слабее. Преди време той изглеждаше много по-едър и имаше двойна гуша, ала този период остана зад гърба му и сега е хилав като вейка.

Зложелатели на рапъра подхвърлят, че не е зле от време на време да посещава и фитнес зала, защото бицепсите на жена му Цвети изглеждат по-големи от неговите. Криско обаче е доволен от постигнатите резултати и продължава да спазва хранителния режим, който го довете дотук.

„Тежах над 80 килограма, сега съм 65!”, похвали габровецът. И допълни, че от месеци води здравословен начин на живот, но не му остава време да спортува заради натовареното ежедневие. Талев проявил завидна воля и премахнал висококалоричните манджи от менюто си. Половинката му Цветелина Петрова била най-доволна от промяната му и го насърчавала да продължава в същия дух. Тя се грижела за него и всеки ден му приготвяла различни ястия, съобразявайки се с диетата му.„Криско вече е по-слаб от мен!”, шегувала се чаровната брюнетка, която пред три месеца роди и все още се мъчи да постигне перфектната форма отпреди бременността.

Изпълнителят се ожалил, че трудно успява да съчетава кариерата и новата си роля на млад татко. Дъщеричката му, която носи нетрадиционното име Амая, се появи на бял свят в края на септември и донесе много щастие на родителите си, но оттогава рапърът нямал почивка. Той се оплакал пред хора от обкръжението си, че през последните седмици спи по 3-4 часа в денонощието – не само заради работата си, но и заради бебето. Цвети поемала по-голямата част от грижите за Амая, ала недоспиването си казвало думата и при двамата родители.
В началото Криско трудно се справял с бащинството, но постепенно нагодил режима си към настоящия си начин на живот.

С любимата му жена се спогаждали отлично, но напрежението покрай бебето не било малко. Габровецът споделил със свои приятели, че няколко пъти опитвал да сменя памперси, но съвсем „омазал положението” и се отказал. „Тези неща са работа на майката!” троснал се изпълнителят на „Шапка ти свалям”.
Криско и бившата стюардеса Цвети са заедно от 3 години, като за това време той многократно са заявявали, че искат да създаде семейство. Идеята за сватба не им е чужда, но засега отлагат този момент за по-нататък.
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !