Фенове предлагат пайнерката Ивета Костова да заеме мястото на Мис България

19.12.2019 13:37 | Видян 1511 пъти

Фенове предлагат пайнерката Ивета Костова да заеме мястото на Мис България

„Ето кой трябваше да бъде обявен за Мис България 2019! Няма силикон, няма операции, няма нищо изкуствено по себе си. Ивета Костова не само е по-красива, но и по-умна и талантлива от новата ни Мис България Радинела Чушева.“

Това гласи един от многобройните коментари под колаж, който се завъртя в социалните мрежи тези дни, предава Hot Arena.

Сочената за най-красива българка събра доста негативни отзиви и бе сравнена с изгряващата звезда на „Пайнер“ Ивета Костова, която в действителност няма нито една корекция по себе си. Изпълнителката на „Още те обичам“ разчита на естествената си красота, залага на малко грим и много чар.

Неслучайно феновете са използвали именно нейна снимка за сравнение с Радинела. 21-годишната Ивета е изчезващ вид – от малкото родни красавици, които не са стъпвали в клиниката по пластична хирургия. В същото време Чушева, която е едва две години по-голяма от певицата, изглежда доста по-възрастна заради инвазивните корекции.

Любопитна подробност е, че преди да подпише за „Пайнер“, Ивета участва в „Гласът на България“. Сигурно си я спомняте? През 2014-а тя достигна до полуфиналите, като направи силно впечатление още на кастингите на тъмно. След като успя да завърти столовете на Орлин Горанов и Деси Слава с песента „The Voice Within“, тя избра отбора на Деси Слава.

През 2016 година Ивета Костова спечели и Голямата награда на Националния фестивал за млади изпълнители на популярна музика „Цветен камертон - 2016”. А през пролетта на тази година се явява на кастинга за млади таланти в комплекс „Приказките“ и така започва работа с „Пайнер“.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !