Брад Пит в новите Приятели

18.12.2019 12:55 | Видян 1506 пъти

Брад Пит в новите Приятели

Холивудският ас Брад Пит ще застане пред камерата за новата продукция, свързана с хитовия ситком „Приятели“. Това издаде пред New Idea източник, близък до проекта, реализиран под шапката на стрийминг платформата HBO Max, предава Монитор.

По думите му, към момента се наливат основите на сценария на новите „Приятели“, макар че подробностите около самия формат все още се пазят в тайна.

Знае се обаче, че всеки замесен в продукцията, както и актьорите са подписали договор за конфиденциалност. Така, ако подробности за сценария излязат наяве, те ще дължат 5 милиона долара.

Това няма да е първа среща на Пит с бандата на Моника, Рейчъл, Фийби, Чандлър, Джоуи и Рос. Актьорът участва в един от епизодите на сериала, посветен на Деня на благодарността още докато беше женен за Дженифър Анистън. Тогава той влезе в ролята на Уил – бивш съученик на Моника, Рейчъл и Рос. Той беше и съосновател (заедно с героя на Дейвид Шуимър) на клуба „Аз мразя Рейчъл Грийн“.

Появата на Пит няма да е единствената приятна изненада за феновете. Цяла плеяда от звезди се очаква да се завърне в „Приятели“. Джордж Клуни, който в пика на популярността си като доктор Рос в „Спешно отделение“ участва в ситкома отново като лекар, също ще се завърне. Джулия Робъртс, Брус Уилис, Бен Стилър и Били Кристъл са само част от имената на актьорите, които отново ще се появят на малкия екран за продукцията.

По паметливите зрители си спомнят екранната Хубава жена като бивша съученичка на Чандлър (Матю Пери). Във втори сезон на ситкома, двамата започват връзка, а тя му отмъщава заради това, че вдигнал полата й по време на училищно събитие. Брус Уилис имаше по-продължително участие. Неговият герой – господин Стивънс, бе гадже на Рейчъл (Анистън) и баща на чувствително по-младата приятелка на Рос (Шуимър) Елизабет. Бен Стилър също има паметно участие в „Приятели“. Той изигра Томи – гадже на Рейчъл, което има проблеми с контролирането на гнева си. Били Кристъл пък се появи на екрана в компанията на покойния вече Робин Уилямс в началото на трети сезон. Макар че участието му не повлия на сюжета, феновете и досега помнят неловкия разговор между двамата комици.

Наяве се появиха и кратки подробности около това какво предстои за любимата ни шесторка приятели.

„Според слуховете Рос и Рейчъл отново ще са скъсали, след като са претърпели брачна криза“, разкрива неназованият източник.

Предполага се, че Коко – дъщерята на Кортни Кокс, ще изиграе момичето от близнаците на Моника и Чандлър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !