Кортни Кокс и Матю Пери се събраха

08.11.2019 14:35 | Видян 1986 пъти

Кортни Кокс и Матю Пери се събраха

Звездите от "Приятели" Кортни Кокс и Матю Пери отново се събраха заедно. След като колежката им Дженифър Анистън дебютира с рекорд в социалните мрежи, като сподели кадър с всички актьори от ситкома, екранните Моника и Чандлър отново се щракнаха.

"Познайте с кого обядвах днес", написа Кокс под снимката, след което добави и реплика, типична за персонажа на Пери в "Приятели" - Could I BE any happier? (Бих ли могла да съм по-щастлива - букв. превод). С кадъра актьорите още веднъж потвърждават думите на Анистън, която обясни, че звездите от комедийния сериал се събират отново, за да работят заедно по нов проект. Екранната Рейчъл Грийн обясни, че все още нямат конкретна продукция предвид, но всички мислят в тази посока.

Припомняме, че Анистън, Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Пери и Дейвид Шуимър добиха световна популярност със ситкома "Приятели", който дебютира на малкия екран през 1994 г. и се излъчваше в продължение на 10 години. Навръх четвъртвековната годишнина част от епизодите бяха прожектирани на голям екран. Актьорите също посрещнаха празника с новината, че искат отново да работят заедно.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Няма коментари към тази новина !