Обмислят продължение на Диви и щастливи

13.12.2019 10:38 | Видян 1095 пъти

Обмислят продължение на Диви и щастливи

На какви нови приключения могат да се натъкнат „престъпничките по недоразумение“ Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев) и ще могат ли да „играят“ в един отбор с прецизния до мозъка на костите си инспектор Донев (Александър Сано)?

Със задачата да отговори на тези въпроси вероятно ще се нагърби обмисляното вече продължение на новия български филм „Диви и щастливи“, предава Монитор.

„Почти нямаме прожекция, след която да не дойдат хора при нас и да ни питат кога ще направим втория епизод“, разкри пред „Монитор“ Сано, който освен че участва в една от главните роли, е и продуцент на заглавието.

Въпреки че екипът създава „Диви и щастливи“ без никакво намерение да превръща историята в поредица, именно силният интерес на публиката провокира Маринова, Сано и режисьора Мартин Макариев да започнат все по-сериозно да обсъждат опцията за втора част.

„Налага ни се да го мислим вече. Имаме дори доста интересна идея. Нека обаче първо видим какво ще се случи с „Диви и щастливи“, допълва още екранният полицай.

Резултатите към момента са красноречиви. Само в дебютния си уикенд на екран филмът грабна вниманието на 22 000 зрители. Така за тази година той стана рекордьор като най-гледано българско заглавие в период, обхващащ първите три дни в киносалоните. Към момента – две седмици след премиерата, „Диви и щастливи“ е проследен от над 40 000 души, а от боксофиса генерира печалби в размер на 396 883 лв.

С още няколко хиляди пък се увеличава броят на зрителите на „Диви и щастливи“ от прожекциите, които Маринова, Сано и компания организираха във Великобритания.

Походът на филма към киносалоните не само у нас, но и по света, продължава. Още на 11 януари екипът ще отпътува към Виена, за да представи заглавието там. Предстои и мащабно турне в Германия, като във филмовата обиколка са включени поне шест града, сред които и Берлин. „Диви и щастливи“ тръгва по кината още в Македония, а към момента се водят преговори това да се случи и в Сърбия. Предстои Боряна и Мила да забавляват киноманите със случайното си престъпление и в Латинска Америка.

Междувременно само преди ден на бял свят се появи и официалният саундтрак на заглавието.

Общо 18 парчета звучат в албума зад който стои Антони Рикев. В него фигурира и едноименната песен на D2 и 100 Кила. Александър Сано, когото феновете знаят и като идеен двигател на Братя Мангасарян, също се разписва с участие в поне три от изпълненията в саундтрака.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !