Скандал с победителя в Игри на волята

10.12.2019 18:00 | Видян 2006 пъти

Скандал с победителя в Игри на волята

Страховит скандал се вихри след финала на "Игри на волята", видя HotArena.

Интернет гърми от недоволство и настоява, че истинският победител е отпадналият Юлиян, а не Добрин, който спечели 200 хиляди лева. Зрителският вот показва, че 52,9% от гласувалите с есемес искат Добрин за победител.

"Игри на есемес! Такава несправедливост не съм виждала!", недоволна е зрителка, която се чуди дали е гледала риалити за сила, психика и издържливост или предаване тип "Биг брадър".

"Не разбрах в "Биг брадър" ли бяхме или в оцеляване на "Игри на волята". Тя вярно, че простотията по хората ходи, но тия от формата доказаха за пореден път как докато се мъкнеш между капките, може да станеш началник, в случая финалист. За мен трябваше да има последна решаваща битка + събрания "вот от народа" и така да се определи победител. От тази несправедливост, която направиха, почти не съм спала да мисля защо толкова абсурдно, нечестно и недостойно постъпиха за финала. За мен реалният победител е Юлиян! Този човек е повече от достоен да носи името победител - такива воини като него трябват на тази държава, а не шматки като повечето мъже", допълва тя.

Феновете стигат по-далеч. Искат да дават пари директно на Юлиян, защото в очите им той е истинският победител и заслужава финансова подкрепа.

Юлиян обаче е против: "Пари на мен не ми трябват. Единствените дарения, които бих взел, са пари в помощ на спортния клуб, който създадох. Клубът е с общественополезна дейност, който желае да подпомогне развитието на спорта и децата, да дари в тази клубна сметка", казва той.

"Човек, измисли нещо, някаква фен среща, защото дъщеря ми вчера плака час и нещо и заспа хълцайки, че не си спечелил ти. Пускахме, пускахме есемеси, не знам какво стана. Сигурна съм, че си много разочарован, и с право, и не ти е до феновете, но все пак помисли!", пише друга фенка на Юлиян.

Има обаче и доволни, че именно Юли не е победителят. Той успя да си спечели заклети врагове с тежкия характер и трудното общуване с жените, което демонстрира в епизодите на предаването, пише България днес.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !