Добата спечели Игри на волята

07.12.2019 10:10 | Видян 955 пъти

Добата спечели Игри на волята

Добрин е големият победител в първия сезон на "Игри на волята". Той си заслужи любовта на зрителите и чек за 200 000 лв.

До финалните две битки стигнаха учителят по физкултура Юлиан, оперната певица Ана-Мария, акробатът Добрин и шофьорът Веселин.

В началото на края четиримата участници трябваше да мерят сили в игра за баланс. Веско, който се прочу с израза "Изглади ми ризата", надви пръв конкурентите си. Добата втори успя да се справи със задачата. Юлиян изоставаше през цялото време, но все пак успя да надвие Ана-Мария.

Втората битка в епизода тази вечер бе предимно за сила и издръжливост с пъзел накрая. Добрин пръв се справи със задачите, а Юлиян се класира след него. Веско се затрудни със задачата с пресмятане и това му коства шанса за голямата награда.

Припомняме, че Юлиян си спечели много неприятели в предаването, тъй като често влизаше в конфликт и обиди много от съотборниците си. Но той  определено се доказа като най-комплексен играч в битките и неведнъж спасява племето си в безнадеждни моменти.

Веско беше любимец на зрителите, докато не постъпи изключително грозно с Ана-Мария. Оперната певица беше най-слабото звено във всеки отбор, в който попадаше. Стигна се до етап в играта, в който заради нея отпадна Март и това беше първата провокация за Веско срещу нея. След това Ана-Мария изпрати и него на номинация и след като победи близначките, той накара Ана-Мария да му изглади ризата и да го нарича г-н Панчев. С това тя излезе жертвата, а той си спечели репутация на женомразец.

Добата бе единственият играч с кауза - неговата мечта е да спаси планетата и именно в тази посока акробатът твърди, че ще изхарчи голямата награда. Останалите членове от отбора на Траките често му се подиграваха, но той бе сред най-чистосърдечните играчи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Криси Тейгън разкри пола на бебето си...

Опа! На 17 септември Криси Тейгън използва историите си в...

Гуен Стефани смени лика на бившия си...

След участието си на наградите на Академията за кънтри...

Няма коментари към тази новина !

*}