Родни звезди изпиха заедно сутрешното си кафе

10.12.2019 09:07 | Видян 664 пъти

Родни звезди изпиха заедно сутрешното си кафе

Световната марка за кафе, машини и аксесоари Nespresso откри първия си бутик в България. Сред първите гости на луксозния магазин в Парадайс център бяха семейство Евгения и Ваня Джаферович, които са дългогодишни почитатели на марката.

Те присъстваха на мини мастър-клас и демонстрация на най-популярните кафе напитки и спецификата на ароматите в продуктовата гама на Nespresso. Домакините бяха осигурили специална VR зона, където гостите можеха да се пренесат в една истинска плантация за кафе в Колумбия и да проследят пътя на кафето от растението, през прецизната селекция и обработка, до порцелановата чашата.

В ролята на неформален домакин на бутика влезе любимият актьор Юлиан Вергов, който разказа накратко историята на бранда и представи мениджърите на компанията. Сред  многобройните гости на събитието се открои човекът предизвикващ абсолютния предел на силите си, ултрамаратонеца Краси Георгиев, който тази пролет планира да пробяга цялото крайбрежие на Черно море. Маршрутът на Run Around The Black е дълъг 4500 км и се прогнозира да бъде преодолян за 90 дни. Целта на проекта е да популяризира и подпомогне световни игри за деца - The World children's winners games.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Картина за 10 000 лв. от колекцията...

Посланикът на добра воля за SOS Детски селища България...

Фестивал: Реките на София превръща...

“Фестивал: Реките на София” ще покаже, че е...

Няма коментари към тази новина !

*}