Принц Луи проговори

05.12.2019 15:11 | Видян 1333 пъти

Принц Луи проговори

Кейт Мидълтън прекара своята сряда в избиране на коледна украса. Тя помогна на деца да подберат най-добрите играчки и гирлянди, с които да украсят класната си стая за празниците. Освен това херцогинята на Кеймбридж изпрати писмо до Дядо Коледа заедно с 8-годишно момиченце, с което размениха и няколко съвета за прически.

„Тя каза, че косата ми е хубава и ме попита как съм си я направила“, разказва малката Алая за срещата си със съпругата на принц Уилям. След това Кейт е помогнала на момиченцето да напише писмо до Дядо Коледа и да го изпрати. „За първи път принцеса изпраща писмото ми за Коледа“, добави Алая.

По време на празничните приготовления, Кейт призна, че най-малкият ѝ син Луи вече говори. „Напомняш ми на сина ми Луи, който непрестанно казва „Аз, аз, аз“. Иска да идва навсякъде с мен“, сподели херцогинята с малко момченце. Тя помогна на децата да изберат най-хубавата елха, след което всички се насладиха на чаша топъл шоколад.

Инициативата на Кейт идва след като беше обявено, че тя става патрон на организацията „Family Action“. Съпругата на принц Уилям наследява кралица Елизабет II, която беше начело цели 65 години.

„Family Action“ е основана през 1869 година с цел да помага на нуждаещи се семейства чрез частична финансова помощ и домашни потреби. В момента организацията разширява дейността си като се опитва да помага на хора с психични проблеми, социална изолация, емоционална нестабилност, проблеми с родителите, домашно насилие и зависимости.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !