За разлика от Меган и Хари, Кейт и Уилям летят с пътнически самолет

23.08.2019 16:55 | Видян 2596 пъти

За разлика от Меган и Хари, Кейт и Уилям летят с пътнически самолет

Докато пътуванията на Хари и Меган до Испания и Франция възлязоха на цяло състояние и предизвикаха всеобщо негодуване, принц Уилям и Кейт похарчиха едва 365 паунда за своя полет до Шотландия.

Херцогът и херцогинята дадоха по 73 паунда на билет, за да се качат на борда на пътнически полет от Норич, Англия, до Абърдийн.

Там те ще се присъединят към кралица Елизабет II и принц Филип, които са се отдали на ежегодната си лятна ваканция в двореца Балморал.

"Бяхме изключително щастливи отново да посрещнем херцога и херцогинята на Кеймбридж и тяхното семейство на борда на един от нашите полети", каза представител на FlyBe пред "Entertainment Tonight".

Видео, качено от "Daily Mail", разкрива как аристократите отиват към самолета. На него 6-годишният принц Джордж е хванал ръката на баща си, който носи багажа.

Веднага след тях върви 4-годишната принцеса Шарлот, а Кейт е последна. Тя носи на ръце малкия принц Луи, който е само на 1 г., следвана от бавачката им

"Семейството беше седнало най-отпред. Аз летя по този маршрут често и първоначално дори не ги забелязах. Всъщност никой не знаеше, че те са на борда. Едва по-късно разбрах, че майката на Кейт е седнала на няколко реда пред мен", коментира пътник от самолета пред "Daily Mail".

Писателят Робърт Джобсън, който написа най-продаваната биография за принц Чарлз, заяви, че кралското семейство е доказало, че може да използва услугите на нискотарифни линии.

"По-рано през седмицата се изговориха много глупости за това как принц Хари и Меган Маркъл трябва да летят в частни самолети, заради опасения за сигурността. Но всъщност кралското семейство използва евтини авиокомпании от години.

Принцеса Даяна го правеше често. Уилям и Кейт също доказват това. Те нямаха никакви проблеми при полета, а дори и да имаше, с тях бяха техните служители по сигурността", коментира той.

Но по-големият проблем при принц Хари и Меган беше, че неведнъж са говорили по различни екологични въпроси, а в същото време действията им противоречаха на обществената им позиция по отношение на изменението на климата.
Авиацията е един от най-големите замърсители в света и е отговорна за повече от 2% от вредните емисии в глобален мащаб. Ето защо редица екологични компании определиха аристократите за лицемери.

Тогава обаче Елтън Джон ги защити, казвайки, че той лично е платил разходите по пътуването им до Ница и екипът му предварително се е уверил, че самолетът е летял с гориво, щадящо околната среда.

Повече информация и ВИДЕО: Daily Мail

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българският римски император Максимус...

Максимус Тракс, известен още като Максимин Тракиецът, е...

43 пластични операции, но вместо...

Далия Наим, на 30 години, таеше цял живот стремеж да...

Няма коментари към тази новина !