Брад Пит призна, че не е плакал 20 години

04.12.2019 10:07 | Видян 1564 пъти

Брад Пит призна, че не е плакал 20 години

Брад Пит направи една от най-съкровените си изповеди и то не пред кой да е, а пред кинолегендата Антъни Хопкинс за новия брой на сп. „Interview“, предва Tialoto.bg.

55-годишният актьор коментира живота си и преоткриването на емоциите си.

„Не бях плакал близо 20 години и сега в тази фаза от живота си се усещам по-емоционален. Докосват ме децата ми, моите приятели, новините. Просто се докосвам по-лесно от повече неща“, сподели звездата.

Пит е убеден, че преоткриването на емоционалността му е нещо хубаво и призна пред Хопкинс, че все още се бори с вината си.

„Осъзнавам, че трябва да си простя за много погрешни избори, които съм направил и с които не се гордея и че трябва да ги ценя, защото те са ме направили по-мъдър и са довели до нещо друго“, добави още Пит.

По всяка вероятност думите на звездата до голяма степен се отнасят до проваления му брак с Анджелина Джоли, с която дели шест деца и който го доведе до тежка депресия и алкохолизъм. В предишни интервюта Брад е признавал, че често е посягал към бутилката, но в един момент е стигнал дъното и е решил да сложи край на зависимостта си. Актьорът е трезвен от години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !