Брад Пит и Алия Шоукат са заедно?

21.11.2019 10:56 | Видян 2030 пъти

Брад Пит и Алия Шоукат са заедно?

След развода с Анджелина Джоли, независимо къде се появи Брад Пит, по петите му вървят слухове за романтични взаимоотношения. Откакто отново влезе в отбора на ергените, на актьора му бяха приписани редица връзки с няколко дами.

Първата му "афера", още преди да подпише бракоразводните документи със съпругата си, бе с актрисата Марион Котияр, с която той си партнира в "Съюзени". Само че французойката отрече, а близък до нея разкри, че тя се чувства напълно съкрушена от обвиненията на медията, сочеща я като основната причина за разбитото семейство на Джоли, пише Dir.bg.

После беше Марго Роби, а американските таблоиди се надпреварваха да пишат за възхищението на звездата от филма "Към звездите" към колежката му. Неназовани източници на пресата дори твърдяха, че той я намира за най-красивата жена, която е виждал, и намеренията му към нея са напълно сериозни. Тогава Роби многократно обясни, че между тях двамата няма абсолютно нищо, но никой не пожела да я чуе, докато тя не обяви годежа си с режисьора Том Акърли, като скоро след това двамата вдигнаха тайна сватба.

Последва мълвата, че Пит е потърсил Дженифър Анистън, за която беше женен преди да срещне Анджелина, молейки я да се видят. След нея се говореше, че има връзка с професора по архитектура - Нери Оксман, после го спрягаха с дизайнерката на бижута Сет Хари...

Сега се твърди, че той се вижда с 30-годишната актриса Алия Шоукат, в компанията на която той наскоро посети изложба в Лос Анджелис. През миналия месец двамата бяха забелязани заедно на комедийно шоу, на което се снимаха зад кулисите.

Но преди феновете на Брад да започнат да се радват, желаейки му щастие, "E!News" публикува материал, в който твърди, че между тях няма нищо, освен приятелство.

"Те прекарват време заедно и имат общи интереси, но нещата стигат дотук. Не са двойка и определено няма романтика между тях. Брад има много и различни приятели, с които обича да поддържа социалния си живот. Това е", казва източник на медията.

За разлика от Анджелина, която наскоро призна, че е готова да срещне нов мъж, Брад отказва да коментира личния си живот. Вместо това наскоро той разкри, че смята да намали изявата си на голям екран.

"Ще поемам по-малко роли, защото има други неща, които искам да правя. Когато почувстваш, че най-накрая си успял наистина здраво да стиснеш нещо, значи е време да преместиш ръцете си на друго", заяви той пред "New York Times".

Снимки: Getty Images/ Just Jared

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !