Паулина от Фермата е излъгала за бебето

02.12.2019 09:37 | Видян 1459 пъти

Паулина от Фермата е излъгала за бебето

Безобразно издевателство от страна на отпадналата вече участничка Паулина във „Фермата“ бе жестоко осъдено от всички в риалитито. Екзотичната Паулина направо съсипа възлюбения си Красимир, след като се появи лично в предаването, за да му даде обяснение за благата вест, с която го сюрпризира преди два дни, пише Lupa.bg. 

В средата на седмицата българката с никарагуанска кръв извести с писмо Красимир, че е бременна от него. След първоначалния шок той направи купон от щастие с всичките си съфермери. Радостта на бъдещия баща обаче рязко бе прекършена, след като Паулина се появи в шоуто и призна, че бебе няма. За кратко тя е имала някакви съмнения покрай закъснелия си месечен цикъл, но когато те изчезнали, тя все пак решила да тества Краси, за да провокира истинските му чувства към нея. Така я били посъветвали приятелките й.

Красимир изслуша обяснението на Паулина в пълен ступор и веднага след това се срина. „Боли ме, къса ме отвътре. Всичко ми се срина. Вече си правех планове, мислех име за бъдещото ни дете“, разплака се той. За да си осигури благоразположението му, Паулина доведе със себе си сина си от предишна връзка, който се запозна с Краси и обяви, че го харесва. През цялото време автомонтьорът обаче не беше адекватен.

Сълзите му разстроиха останалите фермерите и предизвикаха гнева им към поведението на измамницата.

 „Паулина не пробва Краси, тя го съсипва!“, разфуча се младият бизнесмен Митко Калайджиев. Военният Станислав беше още по-краен. „Тя е луда, брат!“, отсече той.

Жените в шоуто също застанаха на страната на Красимир и всички дружно го прегърнаха, за да го утешат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !