Цветана Манева, Бел Хинова и Прея с призове Жена на годината

30.11.2019 10:25 | Видян 4378 пъти

Цветана Манева, Бел Хинова и Прея с призове Жена на годината

Церемонията с 14-годишна история за пореден път доказа, че женската сила не познава граници, преодолява всички ограничения и не се спира пред нищо.

Във вълнуващата вечер вдъхновяващи и достойни за възхищение дами излязоха на сцената, за да приемат статуетката, символ на оценката на GRAZIA към техните постижения, пише Dir.bg.


Ето и кои са победителите във всяка една от категориите:

Статуетката за "Жена на годината 2019" в категория "Модели" връчи Ирина Лазова, кънтри мениджър на Answear за България, а победител стана момичето с интернационални мечти и успехи Белослава Хинова - Бел, модел на Ivet Fashion. Красавицата ни благодари за номинацията и на родителите си, които са я възпитали.

В категория "Дизайнери" наградата беше връчена от Йоана Мокану, груп бранд мениджър на Nestle и отиде при Кристина Панчева, която стартира свой бранд за бижута "Ефир".

"Аз съм едно обикновено момиче с големи мечти!", каза тя, държейки гордо статуетката на "Жена на годината 2019".

Георги Тошев имаше честта да връчи статуетката в категория "Актриси" на Весела Бабинова, която тичайки от представление, буквално влезе в залата секунди преди връчването на наградата. Талантливата актриса призова публиката по-често да ходи на театър и благодари на останалите 3 номинирани дами в категорията, защото призна, че се вдъхновява от тях всеки ден.

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !