Селин Дион изпълнила предсмъртното желание на съпруга си

26.11.2019 16:26 | Видян 2118 пъти

Селин Дион изпълнила предсмъртното желание на съпруга си

Селин Дион успяла да изпълни предсмъртното желание на своя съпруг Рене Анджелил. Малко преди той да умре, тя осъществила стрийминг връзка, за да може той да наблюдава концерта ѝ в Лас Вегас и да се наслади за последно на песента „My Heart Will Go On“.

„Това беше много важно за него. Аз се грижех за него близо година, но в края той ми каза, че иска да ме види да пея на сцената“, разказва певицата, цитирана от „Mirror“.

Четири години след смъртта му, изпълнителката споделя, че тогава излязла на сцената и мислела само за него. След събитието, прибирайки се в дома им, мъжът ѝ бил много щастлив.

Селин Дион и Рене Анджелил имат 21-годишен брак, по време на който двамата минават през какво ли не. На 49 години мъжът получава инфаркт, а осем години по-късно му откриват рак на гърлото. Въпреки че успява да влезе в ремисия, през 2013 г. коварната болест отново се връща и лекарите му дават само още няколко месеца живот. През януари 2016 г. той умира от сърдечен удар.

Наскоро певицата коментира в свое интервю, че въпреки слуховете за връзка след кончината на съпруга ѝ, тя му е останала вярна и не е излизала на среща с мъж.

Селин Дион, която не спира да работи, оглави седмичната класация Топ 200 на „Билборд“ за албуми. Това става за първи път от над 17 години. От „Courage“ са продадени 113 000 еквивалентни единици, с което той заема челното място.

С албума канадската певица оглавява въпросната класация за пети път в своята кариера.

Източник: тиалото
Снимка: Reuters
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !