Близки на Селин Дион: Младото й гадже я обсебва

06.08.2019 13:27 | Видян 1958 пъти

Близки на Селин Дион: Младото й гадже я обсебва

Пепе Муньос обсебва и манипулира Селин Дион. Това твърдят близки на певицата, разтревожени от връзката ѝ с по-младия от нея мъж.

Според много медии, 51-годишната изпълнителка има връзка с испанеца. Въпреки че отрече слуховете няколкократно, Дион не престава да се появява на различни светски събития с него. Двамата са неразделни, което накара роднините ѝ да смятат, че мъжът иска да се възползва от богатството и положението ѝ в обществото.

Според запознати, певицата често се допитва до мнението на Муньос. Под негово влияние тя дори уволнила своята стилистка, след което съжалила.

Хора от екипа на Селин потвърждават, че тя се е променила доста след запознанството си с младежа.

Наскоро Дион се извини на Пепе в Instagram, като го помоли да не вярва на онова, което пишат за нея, защото всичко са долни инсинуации.

„Любовта е сляпа. Тя е анорексичка, струва ми се“, пише нейна последователка под поста. Други потребители на социалната мрежа също разкритикуваха певицата.

Селин Дион е неузнаваема след смъртта на съпруга ѝ Рене Анджелил. Тя рязко отслабна, което накара таблоидите да вярват, че има анорексия. Звездата обяви, че харесва фигурата си и ѝ е приятно в компанията на Муньос, който е просто приятел и никога няма да замени покойния ѝ мъж.


Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !