Скорсезе за работата му с Де Ниро: Най-важно е доверието

18.11.2019 14:05 | Видян 1322 пъти

Скорсезе за работата му с Де Ниро: Най-важно е доверието

„Най-важно е доверието. Разбира се, един актьор трябва да е и талантлив.“ С тези думи популярният режисьор Мартин Скорсезе обясни пред фенове дългогодишното си сътрудничество с холивудския ас Робърт де Ниро. Двамата имат вече общо десет колаборации зад гърба си, като първата такава се случва още през 1973 г. с „Жестоки улици“. Тази година Скорсезе и Де Ниро отново ще бележат киносалоните по света, този път с „Ирландецът“.

Режисьорът довери пред киномани, събрали се в салон в Холивуд да изгледат заглавието, че първоначално книгата от която е вдъхновено то и е дело на Чарлз Бранд, е попаднала именно на Де Ниро. Актьорът е чел тома, за да се подготви за друга роля. Самият Скорсезе пък не искал да прави друг филм с екранния Джейк Ламота от „Разяреният бик“, освен ако двамата не задълбочат историите, които вече са разказали на голям екран.

Междувременно стана ясно, че именно Де Ниро е настоявал към актьорския състав на „Ирландецът“ да се присъедини и Ал Пачино. Самият Скорсезе не бил сигурен, че това е правилно решение, защото се бил срещал със знаменития актьор през 1970 г. и му се сторил „недостъпен“.

"Мисля, че това, което ще видите във филма, е тяхната връзка като колеги, като приятели през последните 44-45 години. Нещо магично се случва на екрана", коментира в крайна сметка 77-годишният кинодеец.

Източник: Monitor
Снимка: Ройтерс

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !