Устата напусна Vip Brother 3

10.04.2009 09:30 | Видян 4757 пъти | Гласували 1

Устата напусна Vip Brother 3

Устата е поредният съквартирант, който напусна къщата на VIP Brother. Той успя да събере за благотворителната кауза малко над 14 000 лева, които обаче не му бяха достатъчни, за да остане в шоуто.

Устата излезе на сцената под ръководството на своя продуцент Георги Неделчев. Той „напълни" очите на зрителите с красивите момичета, които излязоха до него на сцената и с чиято помощ Иван събра малко над 14 000 лева.

Спортният журналист Крум Савов беше продуцент на шампионката Мария Гроздева. Той показа една малка част от медалите, които тя е спечелила на състезания. В нейна чест прозвуча и химнът на България, който изпълниха Дичо, Део, Саша, Тошко и Ицо. В студиото я подкрепи колоритният Тити Папазов. Тя събра за каузата малко над 27 000 лева.

Маги Халваджиян беше продуцент на Гала. На „гости" на водещата дойдоха и част от артистичния екип на цирк „Балкански". Гала събра за каузата над 18 000 лева.

Освен Устата Къщата напусна и политикът Емил Кошлуков, който реши да се раздели със съквартирантите, за да се отдаде на работата си в партията си.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !