Устата продаде бастунчето си за благотворителност

23.03.2009 12:49 | Видян 4925 пъти

Устата продаде бастунчето си за благотворителност

Седмичната мисия раздели виповете на два отбора (мъже срещу жени) и им постави задачата да се изявят като улични артисти и музиканти, а за локация съквартирантите избраха City Centre Sofia.

Най-голямата сума в хазната на мъжкия отбор влезна с помощта на Устата, който заложи на търг една от най-скъпите си вещи – своето сребърно бастунче.

Лъскавия аксесоар се е появявал в негови клипове, фотосесии и шоупрограми, и се бе превърнал в неразделна част от имиджа на Устата. Цената, която изпълнителят определи за търга на скъпата вещ бе 2000 лв., които малко по-късно бяха дадени от близки приятели на звездата. Бизнесмените Ангел Пепелешев и Малин Марчев, собственици на хотел “NOBEL” в Слънчев Бряг дариха сумата за децата с таланти.

Така, те станаха новите притежатели на сребърното бастунче и дадоха пример на други с благотворителното си дело.Устата раздаде още купища автографи върху свои картички и плакати, и разпродаде няколко дузини от последния си албум срещу дребни банкноти. Екипът на изпълнителя - PR агенция “Free Mind Communications” също допринесе за каузата, като откупи от VIP Brother оригиналната чернова на текста на “Кой е шефа тук?”. Наскоро, Устата и Ицо Хазарта твориха съвместно над римите на парчето, представено в рамките на една от дневните им мисии.        

Мъжкият отбор в първия “Благотворителния съботник” включваше колоритните образи на Устата, Саша Антунович, Милко Калайджиев, Тодор Славков и Емил Кошлуков, както и любимците на тийнеджърите Део, Ицо Хазарта и  Дачо. Всички работиха задружно за събирането на средства за децата с таланти.Звездите се сляха с народа, за да съберат възможно най-голяма сума, разчитайки на оригиналното си шоу, своята предприемчивост, и разбира се на популярността си сред феновете. Кой отбор е победител ще стане ясно днес.

Видео с участието на виповете в City Centre Sofia може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Засега не бих искала нищо да...

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да...

Franz Ferdinand идват за Burgas...

Две от актуалните световни инди рок банди Franz...

Няма коментари към тази новина !

*}