Алекс Раева на тежка битка с килограмите след раждането

08.11.2019 13:48 | Видян 3391 пъти | Гласували 1

Алекс Раева на тежка битка с килограмите след раждането

Певицата роди преди три месеца, но все още не успява да свали и грам. Заради това и отказва да се появява на публични места и е скъсала със светския живот.

Преди няколко седмици обаче Алекс се качи на сцената, за да изнесе първия си концерт след появата на дъщеричката си Лия. Външният вид на певицата изненада феновете й.

Раева беше заложила на черна рокля със свободна кройка, която обаче вместо да прикрие излишните й килограми, ги подчертаваше още повече. Появиха се дори коментари, че дрехата изглежда като роба, каквито носи Наталия Симеонова, за да прикрие едрите си форми. Алекс не е напълняла много в лице, но големият проблем е коремът й. Наедряла е доста от кръста нагоре, както и в бедрата и задните части. Заради това тя предпочита широки рокли, които да не я очертават.

Въпреки, че се опитва да не го показва, Раева изпитва притеснения заради килограмите си, тъй като много от родилките успяват да се разделят с корема още първия месец след раждането. Повечето пресни майки набързо забравят и за отока в краката, който при Алекс все още е на дневен ред. Тревогите на Раева са свързани с това, че няма да успее да върне предишната си форма, тъй като роди доста късно - почти на 39, а на тази възраст метаболизмът е доста по-бавен.

Освен това тя неведнъж е признавала, че е склонна към напълняване и поддържането на добра форма й коства много жертви и пот във фитнеса. "От 12 години тренирам всеки божи ден. Ако спра за две седмици, напълнявамс 5-6 килограма. Това е моят малък ад. Мария Игнатова една гира не е вдигнала от 10 години насам, а има дори мускули", изплака неволите си преди време Раева. За да поддържа тялото си стегнато, певицата дори си беше направила фитнес студио вкъщи.

Това даваше резултат, но след като разбра, че е бременна, Алекс трябваше да намали темпото и да промени режима. Това разбира се, доведе до сериозно качване на килограми. Тя не за пръв път се бори с наднорменото тегло.

Пред 10 години тя драстично напълня с повече от 15 кг, след като напусна Слави и въртеше любов с бизнесмена Камен Атов. Уж щастливата им връзка се превърна в малък ад за нея, включващ и физическо, и психическо насилие. Нелеката ситуация, в която изпадна, все пак й помогна да отслабне драстично с над 17 килограма.

"Рецептата е тормоз, низ от предателства, включващи дори физическо посегателство. Сложила си бях главата в краката му и чаках да ми стъпи на врата. Сега си давам сметка, че се е опитвал да ме смачка, да ме пречупи, да ме унижи.", призна тя след раздялата им.

След него Алекс имаше дълга връзка с ди джей Дончо, с когото изненадващо се разделиха тихо и без излишни драми. В крайна сметка певицата се установи с благоевградския бизнесмен Любомир Палаханов, който също е по-голям от нея. И в началото на август му роди дъщеря, пише Галерия.     



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !