Дъщерята на Анелия: Девствена съм и нямам корекции

05.11.2019 13:23 | Видян 2223 пъти

Дъщерята на Анелия: Девствена съм и нямам корекции

Нямам корекции, нито силикон! Но без миглите си не мога, нося изкуствени, само това имам като корекция, без тях не излизам. Така отсече пред фенове в специално видео с въпроси и отговори дъщерята на фолкзвездата Анелия и бизнесмена Константин Динев - Ивон.

Апетитната старлетка реши да разкрие в най-откровено "интервю" в социалните мрежи дали има пластични операции и дали е... още девствена. "Девствена съм!", отсича кратко Ивон, която през цялото време снима видеото, скрита зад огромни слънчеви очила и с дъвка в устата. Зад скъпите цайси прозират огромните мигли на дъщерята на Анелия, както и тъмните й сенки. Ивон обаче не крие, че си има само тях.

"Не използвам грим в ежедневието си и нямам корекции, нито силикон, нито съм си слагала нещо. Миглите ми са единственото", продължава хубавицата. Феновете на красавицата обаче не вярват на думите й и задават ребром въпроса - "Защо лъжеш, че нямаш корекции, след като имаш", а Ивон се разгневява на екрана. Тийнейджърката отново натъртва, че е напълно естествена и единственото, което не е "нейно", са любимите й мигли, без които не излиза. Иначе понякога използва лек макиаж, но само за снимките в социалните мрежи. В други случаи Ивон разчита на личен гримьор, като не го крие от майка си, пише "България Днес".

"Не съм злобна, нито съм кифла и дори не се държа като такава", откровеничи вече за характера си Ивон. Момичето дава да се разбере, че не е и наивна и не позволява да й се качват на главата или да я обиждат. Красивата тийнейджърка признава, че не търпи да се отнасят зле с нея, а приятелите й разказват, че въпреки че е "добричка", Ивон няма да си замълчи пред злобни и лоши хора.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !