Васил Найденов пя 6 часа след катастрофата

26.10.2019 09:23 | Видян 1451 пъти

Васил Найденов пя 6 часа след катастрофата

Естрадната легенда Васил Найденов катастрофира вчера, но това не го спря да излезе на сцената. Около 6 часа след като претърпя пътен инцидент, певецът отправи музикален поздрав към меломаните в Казанлък.

Изпълнителят се оплаква само от болки в коляното.

„В болницата казаха, че не съм пукнал краката, но определено съм имал проблеми. Колегата ми е със спукано ребро. При такава силна катастрофа, определено минахме метър и то доста, защото колата до половината я няма. Не бях много убеден, че ще мога да пея, защото наистина много ме болеше кракът, но такава ни е професията.”, коментира пред Нова тв той.

Това не е първият подобен случай за Найденов. Преди години той е заставал под светлината на прожекторите след операция.

„Имаше някакъв концерт на Комсомола за бригадирите и стана така, че ми падна едно стъкло от 4-тия етаж и ми се заби до гръбначния стълб. Заведоха ме да ме оперират. След това ходех много трудно, но вечерта отидох и пях”, разказа той.

Припомняме, че инцидентът се случи на 46-ия километър от магистрала „Тракия” в посока Бургас в четвъртък, докато певецът пътува за Казанлък.

Толкова ме боляха краката, че забравих за уплахата.

Пред нас караше много хубав автомобил, нов модел. В един момент много рязко намали, а отдясно имаше ТИР и ние попаднахме в капан, нямаше къде да отидем – трябваше или да се ударим в ТИР-а, или в колата", допълни Найденов.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !