Фермата има нов шеф

18.10.2019 09:23 | Видян 1614 пъти

Фермата има нов шеф

Истински празник настъпи във „Фермата“ след появата на група кукери. На четвъртия ден от обединението на чорбаджии и сиромаси танцьори на възраст от 5 до 70 влязоха с носиите и страховитите си маски и ги призоваха да изгонят заедно злите духове в стопанството.

Злите духове са точно 15 пошегува се военният Станислав, визирайки общия брой на обитателите на Фермата, без дуелистите в момента, предава Монитор.

„Дошли сме да прокудим злото и да вкараме доброто, за да може вашето съединение на просъществува“, заяви водачът на фолклорната група от радомирското село Стефаново Славчо Гебрев.

Малките кукери умилиха жените във „Фермата“ и те ги дариха с прегръдки, а големите отстъпиха маските си на многодетната майка Веселка, футболистката Велислава и майка й Дана.

Треньорът на звездите Сами Хоссни пожела да си сложи колана с чанове и поведе съотборниците си на ритуална обиколка около огъня.

На прощаване, като заемащ временно длъжността фермер на седмицата, бившият национал по плуване връчи на танцьорите кошница със свежи зеленчуци от градината.

Хоссни зае мястото на журналиста-патриот Ивайло Шопски като тартор на Фермата, след като софтуерният милионер Митко Калайджиев поиска разрешение от продукцията да преговаря с него да се откаже от имунитета си и да се изправи срещу него на дуел в събота.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !