Жените във Фермата жадни за ласки

16.10.2019 11:28 | Видян 726 пъти

Жените във Фермата жадни за ласки

Ден след обединението на бедни и богати в риалитито „Фермата: Нов свят“ мъжете се мобилизираха да сринат остатъка от стената, която в продължение на месец разделяше стопанствата им, видя HotArena.

Треньорът на звездите Сами Хоссни, автомонтьорът Краси Джунов, военният Станислав Борисов и охранителят Венцислав Димитров нарамиха последната плоскост от заграждението под одобрителните погледи на Силвия Митова и Елизабет Илчева. Маникюристката от Несебър и английската възпитаничка скочиха в ролята на спортни коментатори, но сценарият им бързо доби еротичен оттенък при вида на движещите се в синхрон полуголи тела на мъжете.

„Гледай каква сила, какво нещо! Все едно сте нарамили носилката на фараон“, възкликна Бети и започна да мърка от удоволствие. „Ние като едни Клеоптари можем ли да се качим отгоре? Виж в какъв синхрон се движат дупетата им!“, включи се Силвия.

„Гледайте да не ви се забие някоя тресчица, че после ще трябва да ви го вадим! Да ви ГИ вадим!“, коригира бързо двусмисленото послание Бети и отбеляза, че намира Сами Хоссни за секссимвола на „Фермата“. „Бие по телосложение всички, виж колко добре е развит. Аз обичам високи и слаби мъже по принцип, но когато говорим за идеал за мъжка красот,а си представям гръцки божества, а Сами е най-близко до тази визия!“, обясни съзаклятнически брюнетката със словашка кръв. Силвия гласува за капитана от българската армия Станислав и за Краси, с когото имаха лек флирт в началото, преди той да прескочи оградата в името на любовта си към силиконовата чорбаджийка Паулина.

Падането на последната дъска от триметровата ограда бе посрещнато с аплодисменти и мексиканска вълна от страна на жените във „Фермата“. Часове след обединението журналистът-патриот Ивайло Шопски надви многодетната майка Веселка в двубоя за фермер на седмицата и напук на очакванията за диктатура подходи либерално към битовото преустройство на фермата. Мъжете се изнесоха в спалните на сиромашкото стопанство и се заеха да облагородяват двора и да строят кокошарник, а жените с радост скочиха да правят градински мебели и декорация за стаите. В унисон с новите правила ратаите на седмицата Митко и Силвия се изнесоха да спят до кравите в сиромашката ферма, а блондинката приготви феноменална пица за всички.  

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Фенка на Криско открадна...

Най-сексапилните снимки на Крисковица бяха откраднати....

Гала пред фалит, продава къщата си

Финансови трудности са налегнали ТВ ветеранката Гала,...

Няма коментари към тази новина !

*}