Мариус подготвя сборен моноспектакъл за юбилея си

02.10.2019 12:45 | Видян 1172 пъти

Мариус подготвя сборен моноспектакъл за юбилея си

Неподражаемият Мариус Куркински ще представи сборен моноспектакъл по всички свои досегашни великолепни „уан мен шоу“ за 50-годишнината си.

А те, за близо четвърт век, са „Дон Жуан“ по Молиер, „Песен на песните“ по библейски текстове, „Дамата с кученцето“ по Чехов, „Самият човек“ по Андрей Платонов, „Сънят“ по Джулиан Барнс, „Български разкази“ по Ангел Каралийчев, „Сътресение“ и „Черното пиле“ по Николай Хайтов и др.

„Интересно ми е да събера причините една до друга и да видя какво същество ще създадат. Няма да се щадя…“, споделя магнетичният актьор, който никога не се е пестял на сцената в своя порив към абсолютното майсторство. Спектакълът, лансиран от Продуцентска къща „Ажур Пико“, ще се играе на 4 декември във Варна - Спортна зала, на 10 декември в Пловдив – зала „Сила“, на 12 декември в Бургас – зала „Опера“, а на 21 декември ще акостира в столичната „Арена Армеец“.

Мариус ще закръгли юбилейните 50 на 15 октомври, но в момента е зает с последни приготовления около новия си игрален филм „Засукан свят“, който на 14 ноември ще открие фестивала „Киномания 2019“ в Зала 1 на НДК.

Източник: Monitor
Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !