Nasimo рисува на живо детството си в картини

26.09.2019 16:55 | Видян 264 пъти

Nasimo рисува на живо детството си в картини

Домакините от River Park и Nasimo канят малки и големи на 28 и 29 септември в амфитеатъра на Sofia Ring Mall за първия арт графити брънч

На 28 и 29 септември Nasimo и едни от най-добрите артисти от българската графити сцена ще се съберат заедно на терена на амфитеатъра на Sofia Ring Mall, за да пресъздадат на живо своите любими детски спомени в картини в първия по рода си арт графити брънч.

В рамките на двудневното събитие с начален час 12:00 организаторите от новостроящия се жилищен комплекс River Park канят всички, които искат да станат свидетели на създаването на творби - част от съвременното изкуство. Nasimo за първи път ще превърне в картини спомени от своето детство.

„Един от най-определящите периоди в живота на човек е неговото детство. Нашето беше изпълнено с приятели, игри навън и пълноценно общуване. Сега децата също са обградени от приятели и игри, но те са по-скоро в дигиталния паралел, който е само една успоредна реалност. Това ги отдалечава от истинското общуване и изграждането на умения за комуникация, а също така и от чувството за единност с природата.“, сподели Станислав Трифонов – Nasimo. Именно това вдъхновява артиста да изгради проекта на картините, които ще пресъздават любим негов спомен, свързан с неговия брат и любимата му котка Белчо.

Арт събитието е вдъхновено от безгрижното детство, изпълнено с игри и забавления навън, именно това е определящо и за проекта на затворения комплекс River Park. Инфраструктурата на проекта се отличава с „умно планиране“ на вътрешното разпределение на комплекса и панорамни гледки към Витоша и града. Над 80% от площта е предвидена за паркова зона с градини, места за отдих, детски площадки, джогинг алеи и парк за кучета. Екипът зад проекта цели да създаде пространство, което да предразполага към създаването на спомени, прекарани далеч от виртуалното пространство и да ги пренесе обратно  в реалния свят сред природата.

Компанията зад проекта River Park има повече от 40 години опит в областта на недвижимите имоти. Бъдещият комплекс се финансира от Real Estate Developments (RED), което е 100% дъщерно дружество на Dynamic Group - международна инвестиционна група със седалище в Холандия, основана през 1973 г., като по-голямата част от дейностите й са свързани с развитие на недвижими имоти в глобален мащаб.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кайли Миноуг записа цял албум в хола си

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг записва 15-ия си...

Три модни тенденции, родени по време...

Това, че се оказахме затворени между стените на домовете...

Няма коментари към тази новина !