Графити изложба на закрито

17.05.2009 09:00 | Видян 3976 пъти

Графити изложба на закрито

За любителите на графити изкуството добрата навина е, че от 14 до 22 май ще имат възможността да се насладят на уникалната по рода си обща експозиция на графити майстори от България и Европа - Urbanize Street Art.

Произведенията на големите имена като SAT ONE, NICHOS, ZMOGH, ARIZ, DAS, OZONE, TONE 2002, SHIONE, KOES, и от България NASIMO, ESTEO, FUNNE, PORN, ARSEK, ERASE, BOZKO са създадени в рамките на международния Urbanize Street Art Festival, състоял се миналия октомври пред НДК и за първи път ще бъдат представени на закрито в пространството на галерия "Райко Алексиев".

Истинско удоволствие е човек да може да участва на подобен вид мероприятия, тъй като това е не само състезание, а възможност да видиш какво правят другите по света в твоята сфера на развитие и по този начин да се развиваш и ти самият като графитаджия.

Едва ли има течение в изкуството, по-малко лишено от предрасъдъци и по-концептуално представящо горещите точки и теми на градския живот. Улицата, музиката, протеста - всичко, което боли и сърби - са темите, вдъхновяващи графитърите да татуират стените на града.

Заедно с изложбата ще има специални видео инсталации, показващи моменти фестивала и от създаването на картините.

Не пропускайте да видите това уникално изкуство през погледа на неповторимите майстори на новата градска култура.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !