Дъщерята на Румен Радев проговори за личния си живот

26.09.2019 17:37 | Видян 2111 пъти

Дъщерята на Румен Радев проговори за личния си живот

Дъщерята на президента Румен Радев - Дарина за първи път говори открито за личния си живот, пише Ретро.    

Поводът за откровенията на младото момиче е късометражно филмче за театралната трупа, в която тя играе.

 От 9 клас Дарина е част от групата "Ле Страпонтен" към столичното 35 СУ "Добри Войников".

Тъй като тази година президентската щерка е в 12 клас и й предстои да бъде абитуриентка, от догодина вече няма да е част от трупата.

Затова със съучениците си са решили да направят филмче, в което да разкажат за най-паметните си моменти заедно.

Първият въпрос, на който Дарина отговаря, е как е попаднала в трупата. Тя се съгласява с обясненията на своя приятелка, че всичко е започнало в парка "Гео Милев", където двете решили да си измислят своя пиеса, с която да се представят пред учителите и да заявят желанието си да влязат в кръжока. "Аз играх мъж, защото реших, че ми пасва повече", разказва Дарина.

Попитана кой е най-емоционалният й момент в "Ле Страпонтен", тя изпада в дълго емоционално откровение, а очите й се насълзяват. "Моментът, в който разбрахме, че аз и Йоана (нейна съученичка) имаме възможност да играем Елена Сергеевна в Москва. Просто си представете - 5 души се събират отново, за да се възроди всичко, което сме правили. Кой в Китай, кой в университет в София, кой още в 35 СУ - всички се събираме, за да претворим едни 40 минути на сцената. Магическо е", не крие емоциите си Радева.

Разказът й продължава с размишления какво означава трупата за нея. "Не може да се опише с една дума. "Ле Страпонтен" е като сън. Невероятен сън, от който не искам да се събуждам. Хората плачат на твоя пиеса.", споделя тя. И прави най-емоционалното си признание - а именно, че в трупата е открила любовта.

Това е възпитаникът на същото училище - Камен, син на бившата министърка Зинеида Златанова. И който в момента е студент в Китай. "Тук открих любовта, хора. Открих страстта към театъра. В "Ле Страпонтен" открих всичко, което ми е нужно, за да бъда щастлива", откровена е Дарина.

Според запознати тя смята да изгради именно актьорска кариера и нищо чудно да кандидатства в НАТФИЗ след като завърши. Тя и по-малкият й брат Георги живеят с майка си - първата съпруга на Радев Гинка Кесякова.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Алисия и Галена се състезават за Жена...

Алисия и Галена се борят за приза „Жена на...

Терзийски на съд за 40 бона

Колосалната сума от 40 хил. лв. ще трябва да плати...

Няма коментари към тази новина !

*}