Генерал Деси на рок в Будапеща със сина си

19.09.2019 15:37 | Видян 1560 пъти

Генерал Деси на рок в Будапеща със сина си

Генерал Деси изостави президента и замина за Унгария. Причината първата дама Деси Радева да остави съпруга си и официалните си ангажименти е рок концерт в Будапеща.

Британската банда "Мюз" организира рок концерт в унгарската столица, а Деси и синът й Страхил са изключителни фенове на групата. По тази причина тя решила да го изненада с билети за турнето и двамата заминали да се срещнат с любимците си.

Деси отдавна е известна с музикалните си предпочитания. Тя редовно поздравява колеги, приятели и дори журналисти с любими рок парчета от социалните мрежи, пише "Ретро".

В едно от първите си интервюта дори се шегува, че не Румен Радев, а фронтменът на титаните "Уайтснейк" — Дейвид Ковърдейл е първата й голяма любов. Сред другите й любимци са "Дийп Пърпъл", "Кис", "Никълбек", "AC/DC"...

И макар първата дама да е категорична, че слуша всякаква музика — от опера до Азис, любовта й към рока си остава най-голяма.

Покрай сина си президентшата се запалила и по британците от "Мюз". Затова и когато видяла, че имат концерт в Унгария решила да изненада наследника си с два билета.

Не е ясно защо президентът не придружава двамата, но според запознати, официалните му ангажименти, му попречили да се включи в семейната разходка. Освен това държавния глава нямал нищо против майка и син да прекарат известно време заедно, още повече, че се виждат толкова рядко.

Синът на Деси Радева от първия й брак живее и учи в Америка, поради което първата дама се вижда с него само по празници. По принцип той демонстрира перфектни отношения с пастрока си, а по Коледа и Великден цялото семейство се събира и посещават заедно пицарии, екстремни атракциони и други забавни места.

Страхил, който учи в университета "Маунт Мърси" в щата Айова, се старае да си идва винаги и през лятото. Догодина обаче му предстои дипломиране, а майка му ще го аплодира от първия ред, още повече, че с трепет очаква големия ден.

Засега обаче остава под въпрос, дали пастрокът му Радев и баща му Георги също ще застанат рамо до рамо с нея в празничния ден.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !