Скот Истууд хвали България зад Океана

20.09.2019 15:37 | Видян 1109 пъти

Скот Истууд хвали България зад Океана

Актьорът Скот Истууд таи топли чувства към България. Мина около година от последната визита на звездата у нас, но той още намира поводи да хвали страната ни.

Последният случай датира от преди няколко дни.

В интервю за популярното модно издание WWD Истууд-младши разказа за подготовката си за впечатляващ триатлон, който включва 1, 5 км плуване в Тихия океан, преминаване на 40 км с колело и 10 км бягане по крайбрежието в Малибу.

Той заяви, че се чувства в готовност единствено благодарение на екшън ролите в актива си, като даде за пример участието си в снимания на български терен филм „Преден пост“.

„Беше невероятно преживяване.

Бяхме в България – една страхотна държава. Работих с невероятни актьори,

екип и най-вече режисьор – Род Лури“, заяви в интервюто синът на кинолегендата Клинт Истууд.

Любопитен факт е, че Скот и двамата му съотборници Джо Малой и Шейн Инман всъщност са спечелили благотворителния триатлон, който се организира от детската болница в Лос Анджелис.

По време на снимките на „Преден пост“ миналата година актьорът често публикуваше фотографии и видеа в социалната мрежа, в които изразяваше възхищението си от природата ни.

Припомняме, че в лентата той слага униформата на небезизвестния сержант Клинтън Ромеша, участвал в битката на американски войници с 400 талибани в Афганистан през октомври 2009 година.

В продукцията участват още Орландо Блум, синът на Мел Гибсън – Майло, както и звездите от хитовия сериал „Бягство от затвора“ Джеф Пери и Еймори Ноласко.

Както „Монитор“ първо писа, в каста на „Преден пост“ има и българска следа. Актьорът Алек Алексиев ще блесне като сержант Джанис Лейкис. Младият Марин Рангелов, който дебютира на големия екран в лентата на режисьорката Иглика Трифонова - „Асансьор за пациенти”, също може да се похвали с малка роля.

Очаква се „Преден пост“ да се появи на голям екран през октомври.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !