Скот Истууд: Не получавам всичко наготово

20.09.2013 12:00 | Видян 2186 пъти

Скот Истууд: Не получавам всичко наготово

Скот Истууд е син на кинолегендата Клинт Истууд от извънбрачната му връзка със стюардесата Жаклин Рийвс. 27-годишният красавец, който очевидно е наследил гените на баща си, пуши пура в октомврийския брой на списание Town & Country. Младият мъж позира на борда на яхта в Нюпорт, Роуд Айлънд, облечен с дрехи на морска тематика на мaрката Hermes.

Скот започва с моделската си кариера в колежа, а напоследък се е насочил към актьорската професия, следвайки стъпките на баща си. Първата му изява на големия екран е през 2006 г. във филма на Клинт "Flags of Our Fathers". След това той участва в друга лента на известния си родител – драмата "Гран Торино".

Очаква се през 2014-а да го гледаме във филма "Fury" редом до Брад Пит и Шая Лебьоф. Синеокият Скот е роден в Монтерей, Калифорния, а сега живее в Сан Диего. Той не приема своите постижения за даденост, въпреки че е изгряваща холивудска звезда с обещаваща кариера.

Ето и няколко акцента от интервюто със звездния наследник, когото медиите обявиха за мъжкия вариант на Гуинет Полтроу (нейните родители също са холивудски легенди):

За живота си като син на холивудска легенда: "Хората си мислят, че получавам всичко, поднесено на тепсия, но това е далеч от истината. Искам да бъда сериозен актьор, а не някакво хлапе актьор или лъскава поп звезда."

За възпитанието си. "Имам добро възпитание, което оценявам, и се опитвам да живея живота си пълноценно. Като режисьор и актьор, мотото на баща ми е да казва истината. Той е разказвач на житейски истории. Харесвам неговия подход."

За водата: "Обичам риболова, а и съм запален сърфист. Така че се чувствам като у дома си близо до вода."

Какво още обича освен филмите и водните спортове: "Обичам хубавото уиски и винаги го пия чисто. В действителност с баща ми се опитваме да наложим на пазара нашата марка Eastwood Whiskey. Правим напитката с вода от ранчото ни в Кармел."

Източник: Dnes.bg

Снимка: сп. Town & Country

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Преслава не пя на концерта на Тони...

Концертът в "Арена Армеец", с който Тони Стораро...

Трябват ми още милион и половина кеш:...

Кирил Петков иска от Пламен Бобоков още един милион и...

Няма коментари към тази новина !