Бившата на Уайнстийн намери любовта

16.09.2019 14:22 | Видян 1397 пъти

Бившата на Уайнстийн намери любовта

След разразилия се скандал с продуцента Харви Уайнстийн и появилото се недоволство около сексуалното насилие в Холивуд, мнозина известни промениха живота си. Някои актьори се разделиха със знакови роли и кариерата им пое в различна професионална посока като звездата Кевин Спейси. Уди Алън пък показва филмите си предимно в Европа.

Затова пък бившата съпруга на Уайнстийн Джорджина Чапман дълго време не искаше да говори за случилото се. В един момент коментира ситуацията пред списание Vogue, че само за дни е свалила почти 5 килограма и изобщо не е подозирала за поведението на съпруга си. Тогава тя каза че е била „ужасно наивна“.

Дизайнерката напусна продуцента почти веднага след първите скандални събития. Вече нейният живот също е много променен, но може би за добро, защото Чапман е намерила любовта в лицето на актьора и носител на „Оскар“ Ейдриън Броуди“. Двамата са се срещнали благодарение на супермодела Хелена Кристенсен през април, пише Metro.

Тя ги поканила на лансиране на колекция бански в Пуерто Рико. Когато Джорджина се върнала в Лондон, продължили да се чуват и се срещнали няколко пъти.
„Всичко е още в началото, но Ейдриън си е загубил ума, а Джорджина не е била толкова щастлива от много отдавна“ – каза техен приятел.

Изтоник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !