МЕГЗ се нареди до посланиците на Турция и Индонезия

10.09.2019 09:36 | Видян 1624 пъти

 МЕГЗ се нареди до посланиците на Турция и Индонезия

Топ дизайнерката Миглена Каканашева сподели снимки в профилите си в социалните мрежи, на които радостно позира до посланичката на Индонезия за България и главната секретарка на Турското посолство за България.

Каканашева сподели на последователите си, че след 3 годишна пауза тази есен ще се завърне на Българската модна сцена. Припомняме, че веднага след спечелването на Златна Игла за “Модна къща на годината” през 2017 МЕГЗ обяви, че вече няма да участва във модни и светски събития и че ще се завърне, когато се усети на нов етап от кариерата си. Изглежда времето е дошло и въздържанието на Каканашева ще приключи следващата седмица.

Амбициозното миньонче още обяви, че по нейна инициатива на Седмица на модата ще бъдат разположени големи кошове със знаците на кампанията ѝ “АКТИВНО ДОБРО”. В тях всеки ще може да остави ненужни, но много запазени или нови вещи. Каканашева ще продаде вещите в кампанията си след събитието. А парите ще бъдат дарени на деца, които имат нужда от средства за лечение.

От организаторите на Седмица на модата споделиха, че инициативата на МЕГЗ е била посрещната с голяма подкрепа. И че самите посланици на Турция и Индонезия за България са решили да я подкрепят като дарят вещи за нея и я разпространят в страните си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !