Стана Катич сади дървета на Витоша

05.09.2019 11:43 | Видян 1280 пъти

  Стана Катич сади дървета на Витоша

Световната звезда с балкански корени Стана Катич ще се включи в кампания за засаждането на дървета в природен парк Витоша. Това съобщи самата актриса, като призова последователите си онлайн да се присъединят с нея към добрата кауза.

Към планината тя ще се отправи в две поредни съботи – на 29 септември и 6 октомври. По същото време Катич ще е у нас за снимките на третия сезон на телевизионния трилър „Забравена“, в чийто дом се превърна именно София.

Това ще е и трета поредна визита за звездата от „Касъл“ на българска земя, като именно тук се снимаха и останалите епизоди на продукцията, която у нас се излъчва по AXN.

Самата Катич няма да се качи на Витоша за първи път. Всяка своя свободна секунда, която не прекарва на снимачната площадка, актрисата отделя за обиколки на най-любопитните туристически дестинации у нас. Така, миналата есен екранният агент на ФБР Емили Бърн изкачи Черни връх.

В списъка си с български планини, до които е успяла да се докосне, тя може да добави и Рила. „Седем езера, разположени високо сред облаците. Наистина магическо място!“, не спести ласкавия си коментар тогава Катич по повод разходката си на Седемте рилски езера. Сред другите места, които актрисата е успяла да разгледа у нас са още пещерата Магура, крепостта Кракра и Музея на соца в София.

В нова ера от живота им – така ще видим героите в „Забравена“ според краткия анонс за предстоящите епизоди. Към момента цял екип от сценаристи наливат основата на сюжетната нишка на епизодите, като клапата се очаква да щракне съвсем скоро в София. Сред изненадите за зрителите пък е участието на звездата от „Игра на тронове“ Рос О' Хенеси.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !