Филип от Островът избра Мариела

18.01.2008 13:44 | Видян 28993 пъти | Гласували 5

Филип от Островът избра Мариела

Какво се случва между двама от най-обсъжданите герои на „Островът на изкушението” – секси изкусителката Мариела и обвързаният (до скоро) Филип? Този въпрос си задават в последните дни светските хроникьори, които следят отблизо живота и на двамата.
Причината - особено интимното поведение на Мариела и Филип, което двамата демонстрираха преди броени дни на рождения ден на изкусителката Златка. И макар че доскоро именно Златка се смяташе за фаворитка на мускулестия младеж, по всичко личи, че той е пренасочил горещите си чувства си към Мариела.
Докато бяха на Острова моделката не избра никой от обвързаните мъже там, включително и Филип, с обяснението, че те не са били неин тип.
Топлите взаимоотношения между нея и Филип, Мариела обяснява така: „Филип ми е добър приятел, както той, така и да речем, Андрей (другият от обвързаните мъже на Острова – бел.а.). Обичам да се забавлявам с тях, весело ни е, но това е всичко.”
Припомняме, че наскоро Мариела призна в интервю за сп. ОК!, че обича приятеля си, с когото обаче били временно разделени. 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Златка спа с Филип

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !