Елтън Джон: Хари и Меган не са лицемери

20.08.2019 14:25 | Видян 1524 пъти

Елтън Джон: Хари и Меган не са лицемери

Последните дни херцогът и херцогинята на Съсекс са изправени пред редица нападки.

Причина са пътуванията им с частен самолет до Испания и Франция, които провокираха много екологични компании да определят аристократите за лицемери.

Проблемът е, че принц Хари и Меган неведнъж са говорили по различни екологични въпроси, ето защо критиците твърдят, че действията им противоречат на обществената им позиция по отношение на изменението на климата, имайки предвид, че авиацията е един от най-големите замърсители в света и е отговорна за повече от 2% от вредните емисии в глобален мащаб.

По-рано този месец, за британското издание на "Vogue", на което Меган бе редактор, Хари даде интервю на популярна активистка. В разговора той сподели, че планира да има максимум 2 деца, за да "защити планетата". Също така засегна и темата за ужасяващите ефекти от изменението на климата.

След това двойката използва своята официална Инстаграм страница, за да привлече вниманието на последователите си върху околната среда. В тяхна публикация бе споделен цитат на Хари, който гласи: "С близо 7,7 милиарда души, обитаващи тази Земя, всеки избор, всеки отпечатък, всяко действие има значение."

Днес, обаче, именно техните действия са осъждани. Затова сър Елтън Джон реши да се намеси и да нанесе "шамар" срещу масовото недоволство към тях.

Певецът не успя да запази мълчание, поради факта, че беше близък приятел с принцеса Даяна. Той използва своя Туитър профил, за да защити членовете на кралската фамилия.

"Изпитвам дълбоко безпокойство от изкривената и злонамерена информация в пресата, около престоя на херцога и херцогинята Съсекс в дома ми в Ница. Майката на принц Хари - принцеса Даяна, беше един от най-скъпите ми приятели, затова чувствам дълг да защитя Хари и семейството му от ненужното нахлуване на пресата в личното им пространство", написа изпълнителят на "I'm Still Standing".

Елтън разкри, че лично той е платил за частния самолет, с който аристократите летяха към френския град. Като причина за това действие той посочи безопасността и спокойствието им, както и високото ниво на необходима защита, което е сметнал, че трябва да бъде осигурено на херцога, херцогинята и техния син.

Той също изрази несъгласието си към определението, че Меган и Хари са лицемери, разкривайки, че екипът му предварително се е уверил в това, че самолетът лети с гориво, щадящо околната среда.

"Изключително уважавам Хари и Меган и подкрепям техните благотворителни инициативи. Призовавам пресата да прекрати тези безмилостни нападки, извършващи се почти всеки ден, срещу техния образ", завърши изказването си певецът.

Освен че бе приятел на принцеса Даяна, сър Елтън Джон и до днес е близък с принц Хари. През годините двамата работиха заедно по множество благотворителни инициативи, а през миналата година изпълнителят присъства на сватбата на Меган и Хари.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !