Елтън Джон с писмо до Путин

02.07.2019 12:54 | Видян 1303 пъти

Елтън Джон с писмо до Путин

Отворено писмо до Владимиор Путин написа сър Елтън Джон. Известният изпълнител разкритикува руския президент за отношението му към гей общността в страната.

"Категорично не мога да се съглася с мнението ви, че провеждането на политики, които прегръщат мултикултурализма и сексуалното многообразие са архаични за нашите общества", пише той.

Елтън Джон не одобрява това, че властите в Русия са "редактирали" биографичния му филм "Rocketman" преди той да бъде излъчен.

Певецът заявява, че е "дълбоко разстроен" от коментарите на Путин за гейовете.

В интервю за "The Financial Times" руският президент посочва, че всеки може да живее както иска, но допълва: "Някои неща ни изглеждат прекалени... Те твърдят, че децата могат да имат пет или шест вида пол".

"Аз съм горд да живея в част от света, където правителствата ни еволюират до степен да признават универсалното човешко право да обичаме когото искаме", коментира сър Елтън Джон и посочва, че е много щастлив от факта, е че е имал възможността да сключи брак с приятеля си.

Междувременно известният певец участва за последен път на джаз фестивала в Монтрьо. От сцената на музикалното събитие той призова за толерантност и любов към различните.

По-малко секс и наркотици в "Рокетмен"

"До смърт ми е втръснало от омраза, расизъм, хомофобия, проявени от хора, които твърдят, че са религиозни и близки до Бог, но всъщност са толкова далече от Бог. Трябва да се харесваме, да се приемаме, дори и да не сме съгласни един с друг", каза той.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !