Златка Райкова стана за смях

05.08.2019 15:53 | Видян 3806 пъти

Златка Райкова стана за смях

Златка Райкова вместо да се харесва, тъй като се намира в най-хубавия си период, се срамува от себе си, след като съвсем естествено качи малко повечко килца по време на бременността си.

„Бяхме казали, че няма да публикуваме снимки на Златка… но… за нас това не е нормално“, написаха админите на Инстаграм страницата therealsfw2, която не спира да отваря очите на феновете за това какво реално представляват отвътре и как в действителност изглеждат отвън родните ВИП персони.

Те редовно и с основание осмиват половинката на Райкова – Благо Георгиев, но за нея се бяха зарекли да не пишат и коментират нищо, тъй като е бременна и искат да й пощадят психиката.

Уговорката не бе спазена, тъй като Златка премина всякакви граници и сама се изложи, пише ХотАрена. Тя не просто стана за смях, а предизвика огромното съжаление на хората с това, че непрекъснато се вталява до неузнаваемост с Фотошоп, когато би трябвало да се радва на най-ползотворно качените излишни килограми в живота си.

На една от малкото светски прояви на Райкова лъсна цялата истина, а именно, че моделката съвсем не едрее само на корем, а е заформила малко бузи и повече кълки. За пред аудиторията й в Инстаграм това разбира се е прикрито зад стабилна обработка с програмка за редактиране на снимки.

Да, но фотосите в страницата на известна фотографска агенция, заснела мероприятието, не са пипнати, благодарение на което измамата на Златка излезе наяве.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !