Ерос Рамацоти се развежда след 5-годишен брак

31.07.2019 09:03 | Видян 1919 пъти

Ерос Рамацоти се развежда след 5-годишен брак

В продължение на месеци феновете на певеца предполагаха, че отношенията му със съпругата му - Марика Пелегринери, са охладнели и двамата са пред раздяла.

Слуховете започнаха след операцията на гласните струни, на която Ерос се подложи, понеже тогава той така и не се прибра в семейния дом, за да се възстанови. По-късно зоркото око на почитателите забеляза, че двамата не носят брачните си халки и съмненията се задълбаха.

Сега обаче Рамацоти и Пелегринери потвърдиха мълвата, разпространявайки официално съобщение, с което обявяват решението да сложат край на брака си.

"Това бяха 10 прекрасни години. Заедно изградихме прекрасно семейство и бяхме щастливи по незабравим начин. Спокойни сме в избора, който е споделен, и ще продължим да се виждаме често", гласи изявлението, в което, заради спокойствието на децата им, също така молят медиите да уважат личното им пространство и да не ги безпокоят за допълнителни коментари по повод развода им.

Италианският седмичник Оджи посочва, че причината, поради която двамата слагат край на съвместния си път, е известен бизнесмен от Милано. Италианската преса пише още, че заради прекалено различните им характери Марика не само се е впуснала в авантюра с друг мъж, но и е напуснала дома им, взимайки със себе си двете им деца ( Рафаела Мария - 8г. и Габрио Тулио - 4 г.).

Медиите на Апенинския полуостров са на мнение, че манекенката е признала на Ерос за увлечението си още преди месеци и именно тя е била тази, която е настоявала официално да прекратят връзката си. Певецът бил дълбоко наранен и до последно вярвал, че могат да преодолеят кризата, което така и не се случило. Все пак двамата ще запазят добрите си отношения, градящи се на взаимно уважение.

Рамацоти и 24 години по-младата от него Пелегринери се срещат на церемония по връчване на музикални награди през 2009 г. Тогава тя излиза на сцената, за да връчи отличието на поп звездата и между тях веднага прехвърчат искри. Дотогава за изпълнителя е имало само една жена - бившата му съпруга Мишел Хунцикер, от която има дъщеря Аурора. Тя го напуска през 2002 г. и го оставя с разбито сърце.

Още в мига, когато вижда Марика, Ерос изпитва силно привличане към нея. Двамата имат 5-годишна връзка, преди певецът официално да падне на едно коляно и да поиска ръката ѝ. Така през 2014 г. те вдигнаха пищна сватба в имението Вила Спарина, пред очите на 200 гости. Тогава булката отдаде почит на младоженеца, избирайки феерична рокля на марката Valentino, върху която имаше принт на петолиние с ноти.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !