Шеф Силвена Роу ще празнува ЧРД в Родопите
22.07.2019 14:19 | Видян 1448 пъти
Кралицата на вкусното и здравословно хранене призна, че е преоткрила оптимизма и заряда в българското общество след журирането си в шоуто на добрия вкус. Според нея отварянето към философията за здравословното хранене пряко рефлектира върху прогреса на нацията.
Според нея е развила „страхотна любовна афера“ с българската нация и особено с младата генерация, с която поддържа непрестанен контакт и в които вижда качествени промени във философията на хранене.
„Истината в храната е: по-силно сърце, по-здрав мозък, по-здрави кости, по-щастриво либидо.“ Нейната формула, която препоръчва на всеки е хранене, базирано 75% на растителна основа и внимание към произхода на продуктите. „Запомнете нещо – кълновете на броколите са най-противораковата храна. Направо яде раковите клетки само с две лъжици на ден. Ако сте в самолета и хората кашлят, кихат, две лъжици от тях и имунната система се вдига до върховете.“
Chef Роу сподели, че за нея лятото е много активно, тъй като е стартирала специален проект за VIP персона в Кувейт и вече неколкократно е посещавала страната. Влюбена в екзотиката на Изтока, кулинарката смята, че е открила своето място за изява и успешно го съчетава с чести визити на родината.
Силвена сподели със Светльо Иванов плановете си за планински преходи в Родопите, вълнението и нетърпението си да посети магнетични места, свързани с многовековна история. Това ще е нейният „много български начин“ да отпразнува предстоящия си рожден ден.
свързани новини
Пивоварят от MasterChef 5 приготвя мозък по шопски
НАЙ-НОВИ
Сиднейска Коледа: Фото на деня
Операта в Сидни, Австралия, е емблематичен архитектурен...
Подаръци за всички от сърце, Диор,...
Подаръци за всички от сърце, Диор, Париж: Фото на деня
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !