Пивоварят от MasterChef 5 приготвя мозък по шопски
05.07.2019 10:20 | Видян 1254 пъти
Пивоварят, роден в Сиатъл, ще сподели пред Венета Георгиева какви са традициите за консумация на субпродукти в САЩ и как е приел предизвикателството на журито да се сблъска с този продукт за първи път на гладиаторската арена.
Рори ще демонстрира почистването на мозъка преди обработка и кои отпадъци от зеленчуковата гарнитура могат да се превърнат в прекрасен бульон за сваряването му.
свързани новини
Финалистите в MasterChef показват рецепти
НАЙ-НОВИ
Сиднейска Коледа: Фото на деня
Операта в Сидни, Австралия, е емблематичен архитектурен...
Подаръци за всички от сърце, Диор,...
Подаръци за всички от сърце, Диор, Париж: Фото на деня
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !