Софка заличава Гринго

19.07.2019 09:19 | Видян 1196 пъти

Софка заличава Гринго

Софи Маринова не само заличава Гринго от живота си, но и о т тялото си. Певицата е решила да изтрие напълно общото им минало, включително и татуировките, които си направиха.

Двамата си направиха любовни татуси малко след излизането на Тодор Давидов от затвор, за да докажат любовта си един към друг. Софи изписа името на любимия си върху себе си, за да докаже колко го обича.

Гринго от своя страна татуира името на половинката си във формата на диаграма с пулс, а буквата „ф” оформи като сърце, пише „България днес”.

Близки на Софи споделят, че тя не иска да си спомня за краткия брак с него. Най-добрите й приятелки били наясно с трудните отношения в семейството, както и със скандалите помежду ми.

„Тя трябва да реши дали да говори за това и да разкрие дали Гринго е причината за счупената й ръка”, казват нейни близки. Хората от обкръжението на Софи са убедени, че именно мачото стои зад инцидента и късата прическа, с която напоследък виждаме певицата.

На Маринова й се наложило да си отреже косата след много лют скандал с любимия.

Краткият брак между двамата се оказа пълен провал. Софи сама оповести, че е разведена.

Певицата подала молба за развод само ден след като Гринго й счупил ръката. След излизането си от затвора, айтозлията получи куп подаръци от любимата си.

Тя плати скъпата сватба, която спретната с над 400 гости, помогнала му за колата и за други придобивки. Затова и настояла да се разделят тихо и кротко, без финансови претенции от негова страна.
автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Приянка умили мрежата с пост към Ник...

Приянка Чопра и Ник Джонас са една от най-обичаните...

Защо Карди Би взе решение за развод?

След три години семеен живот 27-годишната Карди Би подаде...

Няма коментари към тази новина !

*}