Меган и Хари лично разказват за атмосферата на сватбата си

21.06.2019 11:36 | Видян 1231 пъти

Меган и Хари лично разказват за атмосферата на сватбата си

В двореца Холирудхаус – официална резиденция на британските монарси в Шотландия, разположена в Единбург се откри изложба, посветена на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари „Кралската сватба: Херцог и херцогиня Съсекс“.

Специално за експозицията Меган и Хари лично са записали аудиогид, в който разказват за сватбата, споделят впечатления и разкриват малки детайли от тържеството, съобщава сп. People. Благодарение на аудио гида посетителите имат възможност максимално да се доближат до атмосферата на тържеството, за която разказват самите младоженци.

Главните експонати в изложбата са сватбената рокля на Меган, създадена от Клер Уайт Келър от Givenchy, тиара, подарена на Меган от Елизабет Втора и костюм на младоженеца, който е парадна униформа от Кралската дворцова кавалерия, ушита от лондонското ателие Savile Row.

В аудиосправочника при избора на костюмите принц Хари коментира: „Избрах този костюм за младоженеца, с разрешение на баба ми и мисля, че това е една от най-красивите кавалерийски униформи. Много съм щастлив, че имах възможността да я нося в този ден“.

Сватбата на Меган и Хари се състоя на 19 май 2018 г. На първата година от сватбата херцогът на Съсекс подари на съпругата си пръстен, който се нарича eternity ring (пръстен на вечността) и символизира безкрайната любов.

Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !