Формула 1 и фестът в Кан затрудниха Мария за новия видеоклип

20.06.2019 15:58 | Видян 1216 пъти

Формула 1 и фестът в Кан затрудниха Мария за новия видеоклип

Фолкпевицата Мария призна, че е срещнала немалко препятствия по пътя на реализирането на новото си парче Престъпно твоя. Песента се появи на бял свят още в края на месец май, като до момента клипът е събрал над 401 хиляди гледания в официалния YouTube канал на телевизия Планета.

Чаровното миньонче не изневери и този път на традицията си да отвежда своите фенове на екзотични дестинации във видеата си. Този път певицата заложи на Монако, където – оказва се, снимачният процес далеч не преминал безпроблемно.

"Бяхме в седмицата, в която се подготвяха за Формула 1 и фестивала в Кан. Такава лудница, горе-долу каквато беше в Париж, когато реших, че ще снимам точно в седмицата на модата. Но това е от зодията ми. Така си тренирам нервната система, постоянно да съм на ръба и да видя какво по-лошо мога да изтърпя. С целия зор изкарахме проекта и накрая резултатът е един вълшебен видеоклип към една моя много любима песен.", обясни звездата пред телевизия Планета, цитирана от Монитор.

Освен творчеството, любовта също води Мария към Монако, където тя изживяла поредното си приключение с любимия. Тя пази името му в тайна, но признава, че са заедно от повече от година.

"Харесвам си го. Щом сме заедно толкова време, значи има защо. Аз смятам, че е редно да се позиционирам някъде. Ако съдбата е решила, ще бъде той. Ако съдбата не е решила това, ще бъде някой друг. Не съм се забързала особено нанякъде", казва още фолкзвездата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !