Лили Иванова разпродаде турнето си

17.06.2019 10:19 | Видян 1343 пъти

Лили Иванова разпродаде турнето си

Да разпродава всички билети за предстоящите си участия дълго преди самите събития да се състоят се превръща в традиция за Лили Иванова.

Броени дни след като изправи на крака жители и туристи в Слънчев бряг, естрадната прима може вече да се отчете и с препълнените си зали в оставащите й концерти част от тазгодишното й национално турне.

Още след няколко дни шанса да се докоснат до космическия глас на певицата ще имат софиянци. Изпълнителката на „Щурче“ ще даде тон за песен този петък (21 юни) в една от любимите си локации в столицата - ресторант „Лебед“, Панчарево, на чиято открита сцена тя се връща всяко лято от 2016 г. насам. Следват Варна, където Иванова ще се поклони пред почитателите си на 30 юни. Макар да остават цели три месеца до следващия й концерт – този в Пловдив (17 септември), и за него билетите са вече само мираж.

За ентусиастите, които все още не са се запасили с билет, единствените възможни опции да чуят любимката си на живо остават двата й спектакъла в Националния дворец на културата. Както историята вече показа само една дата за Лили Иванова в зала 1 не е достатъчна за да задоволи интереса на многобройните й почитатели.

Ето защо и този път тя ще спази традицията си и ще поднесе музикален коледен подарък на всички присъстващи в две поредни вечери. Заветните дати са 8 и 9 декември, а желаещите да чуят хитове, като „Дали“, „Обичай ме!“ и „Главна роля“ е добре да се застраховат със закупуването на пропуск още отсега. Причината – близо половината капацитет на залата е отново вече разпродаден, като това важи и за двете дати.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !